Show #3 Hoe in één week mijn leven veranderde

Ik kreeg een vraag hoe het kwam dat ik al op mijn jonge leeftijd mantra’s ben gaan zingen. 

In deze show deel ik mijn verhaal over hoe ik mijzelf mega snel heb getransformeerd van gestresste studente naar Divine healer & singer. Ik was bereid en durfde diep naar binnen te kijken. Binnen één week was mijn leven totaal anders. Meer mij. Ik had antwoord op alle vragen waarvan ik niet eens wist dat ik ze überhaupt had. 

Mijn leven is veel veranderd (I DID THIS) en daarvoor ben ik intens dankbaar!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar meer over mij? Bezoek dan eens mijn website. Daar vind je meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen om je te ondersteunen in jouw eigen transformatie proces. Of neem vrijblijvend contact met mij op via mail of instagram!

Liefs, X

Add A Comment