Hi, ik ben Wenche

 Wat leuk dat je hier bent. Woorden zijn er niet genoeg om te beschrijven wie ik ben en wat ik doe. But who cares? It’s all energy right? 

Ik ervaar dat onze wereld bestaat uit energie. Net als woorden, zijn ook onze gedachtes en emoties energie. Als kers op de taart zijn we allemaal een Ziel die vibreert op de hoogste frequentie, namelijk onvoorwaardelijke liefde. 

Zingen is mijn grootste passie. Het is voor mij dé manier om in zuivere verbinding te zijn met mijn Ziel. Door deze verbinding te versterken heb ik mezelf getransformeerd van uitgeputte studente naar een gelukkige vrouw die een vervuld leven leeft.

High Heels Healing music biedt een ervaring waarin de energie verhoogt en jij voelt hoe het is om in vervulling te zijn. Verbonden zijn met onvoorwaardelijke liefde én samen te werken met het Universum is key. Mijn pure energie, helende stem en innerlijke Universele wijsheid  is de kern.

~ Music is such a powerful healing tool. ~

Mijn verhaal...

Tijdens een heerlijke vakantie in Curaçao werd ik ziek, chronische blindedarmontsteking. Precies op een excited punt in mijn studie. Altijd super hard gewerkt om goede resultaten te halen voor mijn studie en nu brak er een tijd aan waarin ik me écht ging bewijzen in het werkveld. Nog harder werken en presteren dus.  ”Nu moet je echt ff kappen en rust nemen hoor!” leek mijn lichaam wel te schreeuwen. Maar ik hoorde het niet. Ik was gefocust op beter worden en weer aan de bak. Met als resultaat emotioneel uit balans en opgebrand.

In september 2017 was ik het beu en besloot ik voor onbepaalde tijd weg te gaan. Alleen op reis om mijn gedachten te ordenen. Een korte reis bleek later. Tijdens de ”Heal Yourself to Happiness” retreat in Valencia opende ik de poort naar mijn inner wisdom. Ik ervoer de kwantum fysica, de wereld van energie, en ontdekte mijn innerlijke kracht en liefde. Een eye-opener, als een eeuwenoud weten waar ik nu weer toegang tot kreeg. Álles viel in die week op zijn plek. It just made sense. Een totale reset van mijn leven.

Op het moment dat ik dit verhaal schrijf zijn we pas een jaar verder. Er is ontzettend veel gebeurd afgelopen tijd. Ik heb de knelpunten in mijn leven ontrafeld, emotionele blokkades geheeld, beperkte overtuigingen omgebogen en mijn grootse verlangens en dromen ontdekt. Dat ik deze inner wisdom heb herontdekt, heeft ervoor gezorgd dat ik voelde dat ik de leiding heb over mijn eigen leven.  Het heeft een vloedgolf aan liefde losgemaakt. Liefde voor mezelf en zelf acceptatie. Ik ben weer gaan vibreren met mijn ware frequentie.

Altijd al heb ik gezongen. Mooi gezongen met een speciale betovering, maar dat kon ik pas inzien toen ik mijn ware frequentie, de liefde voor mezelf voelde. Nu voel ik dat het tijd is om via deze betovering met mijn stem en mijn inner wisdom onvoorwaardelijke liefde te delen met jou en de rest van de wereld. Er is een stroom aan liefde op gang gekomen die ervoor zal zorgen dat we een collectieve energie verhoging zullen creëren. Dat we ons gezamenlijk bewuster worden van onze innerlijke kracht, onze eigen innerlijke wijsheid en zo een positieve invloed kunnen hebben op ons eigen leven en de wereld om ons heen. 

Ik kijk er naar uit om zo veel mogelijk mensen te mogen bereiken met mijn liefde en mijn stem. Hoe mooi zou de wereld zijn als ook jij de liefde in jezelf zou gaan voelen? En dan bedoel ik onvoorwaardelijke liefde. Dat alles wat je doet en laat oké is. En dat je jouw leven gaat leiden vanuit je hart. Let your heart speak and listen to it carefully. 

De wereld draait wél om jou! Jij bent het middelpunt van het Universum en vanuit deze plek geven aan anderen is het meest krachtige wat er bestaat.

Liefs,

Wenche

Let's connect on Instagram

 • I say love it is a flower and you are
 • Follow your dreams Be yourself an angel of kindness
 • Stilte Stilte in mijzelf Een plek waar alle antwoorden
 • Ik tijdens mijn studenten tijd Workin for the man
 • Het is mijn beste keuze EVER geweest!  Kiezen
 • Ik geef het op! Is overkomen van obstakels succes?